sâmbătă, 24 aprilie 2010

Xteria Mega Party, The Legend

Sambata, 29. Mai 2010, 22:00
Velodromul Parc Romanescu, Craiova, Romania

Un astfel de eveniment este asteptat in Romania de foarte multi clubberi carora le place sa se distreze in locatii unice, excentrice si sa aiba parte de show-uri intalnite numai la cateva dintre mega petrecerile din Europa de Vest.

Petrecerea are ca tema natura si ecologia, acestea fiind evidentiate in diferite forme (detalii pe http://www.xteria.ro/).

DJ de mare clasa internationala care vor incinge atmosfera sunt:

- DJ Aligator Project
- DJ Paul Mendez
- DJ Phunk
- DJ Missy Jay
- DJ Hou-C-licious Project

Designul va fi stilizat până la cel mai mic detaliu. El este axat pe combinaţia între natură (luând în considerare şi locaţia petrecerii) şi glamour. Toată locaţia va fi acoperită cu voal alb pe care vor fi proiecţii laser cu diferite forme de imagini, majoritatea reflectând aspecte ale naturii.

Partea de entertainment … este complexă şi joacă un rol important în acest concept. Sunt aproximativ 50 de dansatori, fete şi băieţi care vor transmite mesaje în stiluri foarte diferite: prin dans, actorie şi costume excentrice.

Pentru mai multe detalii, viziteaza http://www.xteria.ro/ si ATENTIE: Biletele au numar foarte limitat pentru toate categoriile!!!

Biletele VIP se vand numai pe grup de minim 5 pana la 8 persoane, care vor ocupa locuri la masa pe platforma VIP! Biletele VIP se vor pune in vanzare ulterior, in numar limitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu